Netsheila is uw partner in het vinden van middelen. Begin met uw organisatie. Interne en externe verbindingen leveren geld op. We dragen ook bij aan uw fondsenwerving...

In Kampala (Oeganda), Melbourne (Australië), Krommenie (Nederland), Brussel (België) zijn mensen aan het werk om hun doelen te verwezenlijken. Dat kan een zelfstandig ondernemer zijn in Afrika die haar of zijn eieren wil exporteren. Het kan een docent zijn op een school voor beroepsonderwijs of een universiteit. Het kan een conciërge zijn, een beleidsambtenaar, een journalist, een ingenieur, een vastgoedmagnaat, een bestuursvoorzitter, een onderzoeker.

Wat ze allemaal weten is dat ze meer moeten doen met minder geld. Klanten hebben minder te besteden. Overheidsfinanciering vermindert. Medewerkers doen wat ze kunnen maar de rek is eruit. We zijn bovendien overweldigd door de nieuwe mogelijkheden van sociale media.

Hebben uw medewerkers hun grenzen bereikt? Wilt u hen middelen aanbieden om hun veerkracht te vergroten, waardoor ze meer voor elkaar krijgen met meer plezier? Netsheila heeft bewezen dat organisaties betere resultaten bereiken door nieuwe verbindingen te leggen. Met een bonus: meer energie, een betere sfeer, meer voldoening.

Ook internationaal heeft Netsheila in uiteenlopende projecten onderzoeken geleid, financiering op orde gebracht, krachten gebundeld en fondsen aangeboord.

Netsheila is thuis in aanbestedingstrajecten en weet wat er nodig is om een (gezamenlijk) bod te kunnen doen. Netsheila heeft ruim ervaring in strategieontwikkeling, communicatie, fondsenwerving en het trainen van teams op bedrijfskundig gebied.
Boek: So You Think You Can’t Network, A guide to using your connections as resources                                                    Workshop: Netwerken en verbinden. Bel voor meer informatie.

Sociaal kapitaal is een bron van ontwikkeling en innovatie