Vergroot de slagkracht van uw organisatie. Doe meer met minder. Met NETSHEILA leert u gebruik te maken van sociaal kapitaal.

Organisaties (for-profit en non-profit) beschikken over een geweldig reservoir van kennis en relaties, die voor het overgrote deel onbenut blijven. Als organisaties hun sociaal kapitaal of hun netwerken herkennen en waarderen, verandert er veel. Nieuwe mogelijkheden dienen zich aan. Er ontstaat een bedrijfscultuur van samenwerking en een prettige werksfeer. De werkdruk voor medewerkers neemt af en taken die als belastend werden ervaren, zijn ‘ineens’ niet zo zwaar meer. Externe bronnen komen binnen handbereik. Organisaties worden zich bewust dat ook zijzelf een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen op het podium van het sociaal kapitaal.

Netsheila geeft inzicht en instrumenten om de rijkdom van sociaal kapitaal op een goede manier aan te wenden. Netwerken – de mensen die we kennen en de mensen die zij kennen – dragen bij aan projecten en organisaties op verschillende niveaus. Ze stellen ons in staat om kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien genereren netwerken vertrouwen en vanuit die basis kunnen mensen hun vaardigheden optimaal inzetten. Onze ‘Networked Organisation Approach to Management’ heeft zijn waarde ruimschoots bewezen. Kijk voor concrete voorbeelden in de lijst van referenties .

Netsheila is een netwerk, een circle of assets, met Lin McDevitt-Pugh als verbindende schakel. We zetten ruime ervaring in op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, sociologisch onderzoek, strategie, management en cultuurverandering bij projecten in binnen- en buitenland.

We helpen organisaties op de weg van ‘goed genoeg’ naar ‘eersteklas’. Netsheila is opgericht om verbinding, gelijke rechten voor verschillende seksen en het gebruik van netwerken te bevorderen. We werken met scholen, universiteiten, overheidsinstellingen, NGO’s en bedrijven.

Lin is beschikbaar als spreker en dagvoorzitter via ZijSpreekt.

ZijSpreekt_Logo_RGB

 
 
 
Krachtige teams gebruiken hun sociaal kapitaal