Person_Lin Lin McDevitt-Pugh MBA         (geboren in Australië) is directeur en eigenaar van Netsheila. Al meer dan 20 jaar is ze actief als pionier in het mobiliseren van de kracht van verbindingen. Ze is strateeg en probleemoplosser en heeft in die hoedanigheid indrukwekkende netwerken opgebouwd en onderhouden over de hele wereld. Haar expertise ligt op het vlak van diversiteit en intercultureel management. Haar trefwoorden zijn partnerschap, respect, openheid en durf.

martha Martha McDevitt-Pugh 
(geboren in de VS) is verandermanager en communicatieprofessional. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring met technologische en financiële diensten bij bedrijven in Silicon Valley en andere internationale ondernemingen. Ze is gepassioneerd over de kwaliteit die ze levert en een hartstochtelijk strijder voor gelijkheid. Als bestuurder van een Employee Resource Group adviseert ze haar werkgever over gelijkheid voor lesbisch, homo-, bi-, en transseksuele werknemers en is een succesvolle voorvechtster voor immigratierechten voor homoseksuele stellen. Martha spreekt en schrijft regelmatig over gelijkheid en immigratiekwesties.

 

Person_wendy_Harcourt Dr Wendy Harcourt  
(geboren in Australië) is senior-adviseur bij de Society for International Development in Italië en redacteur van Development, een van de meest eerlijke en kritische publicaties in het veld. Ze heeft uitgebreid geschreven over globalisatie en ontwikkeling vanuit genderperspectief, in samenwerking met beleidsmakers van de Verenigde Naties, onderzoeksinstituten, vrouwengroepen en bewegingen voor sociale rechtvaardigheid. 

patrice%20131007 Prof. Dr Patrice Braun
(Nederland, Australië) is gepromoveerd op netwerken en ICT voor duurzame regionale ontwikkeling.  Haar werk focust zich op het bekrachtigen van vrouwen via cooperatief en sociaal entrepreneurschap.  Haar klanten waarderen haar voor haar kennis en MKB-beleid, netwerken en clusters, collaboratie en ICT in ontwikkelingssamenwerking en community welzijn. Patrice brengt expertise in programma ontwikkeling, monitoring en evaluatie aan de klanten van Netsheila.

 

Paul%20Overdijk Paul Overdijk (NL) is een creatieve en gedreven strategie consultant, met ruime international ervaring in het bedrijfsleven en daarnaast in vrijwilligers organisaties op LGBT gebied. Paul heeft ruime leidinggevende ervaring in directiefuncties in grote bedrijven. Hij wil Netsheila klanten vooral ondersteunen in korte termijn projecten met een concreet einddoel.

Person_Blackwood Stephanie Blackwood         (VS) heeft gedurende twintig jaar gewerkt in marketing communicatie in de Verenigde Staten en heeft in die tijd verschillende sleutelposities bekleed aan de Universiteit van Kansas en de Ohio State University. Daarnaast zette ze zich in voor: Women’s Economic Development Corporation, Ms. Foundation for Women, Gay and Lesbian Alliance Against Defamation, Lambda Legal Defense and Education Fund, YWCA of Columbus and Hospital of Hope in Senegal.